Nasza strona internetowa używa plików cookie do ulepszenia i personalizacji swoich wrażeń oraz do wyświetlania reklam (jeśli istnieje). Nasza strona internetowa może również obejmować pliki cookie od stron trzecich, takich jak Google Adsense, Google Analytics, YouTube. Korzystając z Witryny, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie. Zaktualizowaliśmy naszą politykę prywatności. Kliknij przycisk, aby sprawdzić naszą politykę prywatności.

Croissanty z truskawkami

Croissanty z truskawkami

Orzeźwiająca kanapka na szybkie śniadanie. Wyrusz w kulinarną podróż inspirowaną smakami Francji.

Składniki

  • croissant – 2 szt.
  • truskawka – 4 szt.
  • ser brie – 80 g
  • szpinak świeży – 1 garść
  • krem balsamiczny – 1 łyżeczka
  • masło – 1 łyżka

Przygotowanie

Na początek w plastry kroimy ser i truskawki. Przecięte na pół croissanty smarujemy masłem. Układamy na nich szpinak, ser i truskawki. Polewamy odrobiną kremu balsamicznego i składamy croissanty. Smacznego!

Powiązane posty