Nasza strona internetowa używa plików cookie do ulepszenia i personalizacji swoich wrażeń oraz do wyświetlania reklam (jeśli istnieje). Nasza strona internetowa może również obejmować pliki cookie od stron trzecich, takich jak Google Adsense, Google Analytics, YouTube. Korzystając z Witryny, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie. Zaktualizowaliśmy naszą politykę prywatności. Kliknij przycisk, aby sprawdzić naszą politykę prywatności.

Kanapki z pastą czosnkową

Kanapki z pastą czosnkową

Znakomity początek lub zakończenie dnia. Wyborne kanapki z pastą czosnkową sprawdzą się jako śniadanie, kolacja lub przekąska w trakcie dnia.

Składniki

  • Twarożek – 150 gramów
  • Grahamki – 4 sztuki
  • Czosnek ząbki – 2 sztuki
  • Majonez – 2 łyżki
  • Natka pietruszki – 0.5 pęczka
  • Zioła prowansalskie – 1 łyżka

Przygotowanie

Czosnek przeciskamy przez praskę i mieszamy go z twarożkiem, ziołami prowansalskimi i natką pietruszki. Tak przygotowaną pastą smarujemy przekrojone na pół pieczywo z masłem. Gotowe!

Powiązane posty