Nasza strona internetowa używa plików cookie do ulepszenia i personalizacji swoich wrażeń oraz do wyświetlania reklam (jeśli istnieje). Nasza strona internetowa może również obejmować pliki cookie od stron trzecich, takich jak Google Adsense, Google Analytics, YouTube. Korzystając z Witryny, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie. Zaktualizowaliśmy naszą politykę prywatności. Kliknij przycisk, aby sprawdzić naszą politykę prywatności.

Komosa ryżowa z ziołami

Komosa ryżowa z ziołami

Wyborna wiosenna przekąska o wyjątkowym aromacie smaków. Przygotujesz ją w 20 minut i zachwycisz każdego smakosza. Komosa ryżowa, kalarepa, szpinak i sos ze świeżymi ziołami, czyli zdrowie, prostota i niepowtarzalny aromat.

Składniki

  • Komosa ryżowa – 1 opakowanie

Warzywa

  • Pokrojona w kostkę kalarepa: 0.5 szklanki
  • Papryka pokrojona w kostkę: 0.5 szklanki
  • Koper włoski: 0.5 szklanki
  • Liście szpinaku: 200 gramów

Pozostałe składniki

  • Świeże zioła: 0.25 szklanki
  • Majonez: 0.25 szklanki
  • Musztarda: 1 łyżka

Przygotowanie

Komosę gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Następnie mieszamy ją ze składnikami na warzywa. Mieszamy, dodajemy pozostałe składniki i ponownie mieszamy. Tak przygotowaną sałatkę odstawiamy na ok. 30 minut do lodówki.

Powiązane posty