Nasza strona internetowa używa plików cookie do ulepszenia i personalizacji swoich wrażeń oraz do wyświetlania reklam (jeśli istnieje). Nasza strona internetowa może również obejmować pliki cookie od stron trzecich, takich jak Google Adsense, Google Analytics, YouTube. Korzystając z Witryny, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie. Zaktualizowaliśmy naszą politykę prywatności. Kliknij przycisk, aby sprawdzić naszą politykę prywatności.

Bajgle z Nowego Jorku

Bajgle z Nowego Jorku

Coraz popularniejszy przepis na bajgle, który cieszy się największym uznaniem w Nowym Jorku. Przygotuj przekąskę, będącą w stanie odmienić Twoje życie.

Składniki

  • Bajgiel – 2 sztuki
  • Serek kanapkowy śmietankowy – 100 g
  • Sok z cytryny – 1 łyżeczka
  • Świeży koperek – 2 łyżki
  • Łosoś wędzony – 4 plastry
  • Pomidor czerwony – 4 plastry

Przygotowanie

Piekarnik rozgrzewamy do 180 oC. Bajgle podpiekamy na blasze z papierem do pieczenia (ok. 5 minut). W tym czasie mieszamy serek z makiem i posiekanym koperkiem. Bajgle smarujemy serkiem, układamy na nim plastry pomidora i łososia i składamy. Gotowe!

Powiązane posty