Nasza strona internetowa używa plików cookie do ulepszenia i personalizacji swoich wrażeń oraz do wyświetlania reklam (jeśli istnieje). Nasza strona internetowa może również obejmować pliki cookie od stron trzecich, takich jak Google Adsense, Google Analytics, YouTube. Korzystając z Witryny, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie. Zaktualizowaliśmy naszą politykę prywatności. Kliknij przycisk, aby sprawdzić naszą politykę prywatności.

Sos do mięsa

Sos do mięsa

Wyjątkowo aromatyczny sos, który doskonale będzie pasować do każdego mięsnego posiłku. W tym również do dań z grilla.

Składniki

  • Musztarda (20 dekagramów)
  • Sos do pieczeni przyprawa (1 sztuka)
  • Kapary (5 dekagramów)
  • Pomarańcza (1 sztuka)

Przygotowanie

Sos do pieczeni przygotowujemy zgodnie z opisem na opakowaniu. Następnie musztardę dokładnie mieszamy z wypłukanymi kaparami. Do mieszanki dodajemy sos do pieczeni i cały czas mieszając dodajemy sok ze świeżo wyciśniętej pomarańczy.

Tak przygotowany sos do mięsa stosujemy jako dodatek do mięs i jajek.

Powiązane posty