Nasza strona internetowa używa plików cookie do ulepszenia i personalizacji swoich wrażeń oraz do wyświetlania reklam (jeśli istnieje). Nasza strona internetowa może również obejmować pliki cookie od stron trzecich, takich jak Google Adsense, Google Analytics, YouTube. Korzystając z Witryny, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie. Zaktualizowaliśmy naszą politykę prywatności. Kliknij przycisk, aby sprawdzić naszą politykę prywatności.

Kanapka z hummusem i awokado

Kanapka z hummusem i awokado

Wyborne śniadanie! A jeśli jeszcze dodasz do tego zapiekane pomidory, to smak tego niepozornego dania Cię zachwyci.

Składniki:

  • Pieczywo – domowe
  • Hummus
  • Dojrzałe awokado
  • Zapiekane pomidorki
  • Młody szpinak – sałatkowy

Przygotowanie

Kromki pieczywa skrapiamy oliwą i smarujemy hummusem. Następnie kładziemy na nich plaster awokado i listek szpinaku sałatkowego. Całość doprawiamy solą i pieprzem, a opcjonalnie dodać odrobinę soku z cytryny. Na wierzch układamy zapiekane pomidorki. Gotowe!

Powiązane posty